Friday, 2 December 2011

SuKa SukI Menghilangkan Bosan!!!!!



Bakat Yang Lama..
Ditinggalkan Semasa Bangku Sekolah..
Semalam Saya Bosan Sangat
Kat dalam kelas tak ada benda nak dibuat,
jadi apa lagi saya pun cuba
Buat Lukisan Ini...hahahhah... menjadi pandai
juga saya melukis sebenarnya...
heee....

Saturday, 19 November 2011

MALAYSIA TANAH AIR KU!!!!


HARIMAU MUDA MALAYSIA!!!!
PASUKAN PERTAMA LAYAK KE FINAL!!!!



BADRUL PEMAIN MALAYSIA
VS
INDONESIA
Dengan Jaringan 1-0



MALAYSIA
VS
THAILAND


Jaringan Kedua MALAYSIA
memintas THAILAND...


Thursday, 10 November 2011


nIe Hasil Kerja Saya <3 <3 <3

Editing By Adex_Neo36362


Hahahahahahahaha... Takutnya Saya!!!!!!!
nie gambar time Ghost Makeup kat Sg.Wang...

Monday, 17 October 2011

Time Convocation :)


Satu Kali Lagi Ia terlaksana Juga....

Saya Budak Bijak!!!!

akhirnya buat kali kedua aku mencapai hasrat 
untuk membuktikan dan memberi hadiah
yang teristemewa buat kedua orang tua ku....
bonda dan abah nie untuk bonda tau...
nampak tak apa yang adex pegang tue....
itu untuk bonda ngan abah tau....
lepas nie perancangan ke 3 pulak akan adex capai
untuk menghadiahkan lagi untuk bonda 
dan abah....
sabar tau bagi adex masa untuk dapat part 2 pulak....

Terima Kasih Bonda dan Abah!!!

Thursday, 29 September 2011

Saya Punya Diri...


Assalammualaikum....
hehehehe... time nie saya sangat bosan...
dan akhirnya saya editlah pic saya
yang tidak seberapa cantik ini..
inilah wajah saya sebagai pelajar sekarang....
hahahahhaha... 
agak comellah saya nie... 

I LOVE YOU MY JAN2x

Tuesday, 20 September 2011

Kerinduan Pada Mereka Tersayang!!!!

 My BeLoVe MaK Jan!!!!!!!!!


Huhhuhuhuhu.....
time nie pic die tengah merajuk sambil 
buat kerja.. kira stok kat kedai die..
hahahahh.. kelakarlah muka
mama...




Weehhhhh!!!!!

Rindulah Kat Korang Bertiga!!!


Monday, 12 September 2011

Beraya dah Holiday with family di sarawak...

 

Picture n Time To Fly....


IniLah Ibu Bapa Saya Tercinta... 

Sedapnya makan Udang Segar....


Perrhhh!!!!
Minum Kelapa Muda Pulak!!!
memang terbeaklah!!!


Time Nie An....
1 hari aku Kat Laut...
  sampai ke petang aku
melayan kehdupan disini...


 
 




 

 

Di Har Raya


Ini Di Pagi Hari Raya..
huhuhu...
comelkan aku pakai tudung...
hahahah...
kalau u all nak tahu kejap je aku sarung nie
lepas ambil gambar je aku buka dah
tudung ne... comelkan...


nilah family kecil saya!!!

LOVE YOU ALL!!!!!!

hahahahaha...
comelnya anak siapalah ne..
saya dan nurin
.....

sempat lagi tu saya bergambar 
pabla tetamu datang...
heeee... 
 



Sunday, 21 August 2011

Shoping Raya :)


Huhuhuhuhu...
Perjalanan Kami Ke Tempat Yang Dinginkan....
Naik Monorel.....
Sweetkan Saya DAn Dia....


K.A.M.I
Menuju ke Mcd.. Kegemaran Saya...
Untuk Berbuka Puasa... 


Selamat Berbuka Puasa Semua..
Muka SAya Macam Budak2..


Hahahahaha....
Kesengalan Melanda Diri Saya....
DAn My Mak Janda...


Berkongsi Untuk Keserasian 
K.A.M.I
Bersama Untuk Bergembira...


Uhu.....
Sedapnya.....


Comotnya Saya Makan.....
hahahha...









Saturday, 20 August 2011

Mereka2

‎bila berakhir sesebuah hubungan itu .
jangan pernah salahkan cinta .
sbb kalau kite tak pernah disakiti oleh cinta .
kite takan dpt merasakan indahnya sebuah cinta itu yg sebenar2nya :)


Friday, 19 August 2011

Iftar Difakulti Architecture


Mr. Adex And Ms.Liyana


Nie Saya Dengan Fify....


Lelong2.... air2.... 1 cawan 2rm...
hahahhah...
jualan kami sangat laris......


Kami Beramah mesra....


besarnya mulut saya!!!!!!


Jualan Terhebat.... Mari!!! Mari!!!


Gembiranya......


Ini Semua Lakunan semata2....


Nampak Buntut SiapaLah plak...


Saya Bersama Bieha










Saturday, 13 August 2011


Selamat Pagi Semua....
Today... aku bangun sangat awal... 7:30am...
hahahahahahahahahaha...
awal sangat tu... nak kemana cuti2 nie bangun
awal2.... nak date ke apa?...hahahah... huhuhuhu
tak adalah... nak date apa bendanya... dengan siapalah
aku nak date... hahahhaha... saadiah ntah
sepi kemana..... ain plak... malaslah aku nak rapat ngan
dia dah... aku sedar yang aku nie sipa...
tak mungkin aku ngan dia bersama... merasai kegembiraan
bersama... suka dan duka bersama...
adex sedarlah weehhhh.... dia tu pangkat akak je ngan ko...
dah tu dia tu jauh beza baik dari kau....
kau kena ingat tu....
biarkan kau sakit dan kecewa tapi janji kau tak
melukai hati siapa2... biarkan apa orang nak kata yang pentig...
isi hati kau yang ikhlas tu.. hanya diri kau sahaja yang
tahu... sudah2lah... tekerjarkan dia.....
dia tak akan nampak...
apa yang bermain diminda dan hati kau....
dahlah.. jangan fikirkan sangat... aku tahu adex sangat
kuat dan tabah....
:)



I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most


I learned to live half alive
And now you want me one more time


And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are


I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms


And learn to live half alive
And now you want me one more time


And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are
Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back


And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all


And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all


Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?

Hati Ku Hati Mu....

Assalammualaikum.....
haiiiisssss... mungkin ini adalah terakhir untuk saya bercerita tentang diri
awak.... dan saya akan pergi dari hidup awak buat selamanya..
maafkan saya awak kerna saya buat demi kian...
saya bukan apa awak... saya tahu tahap kasih sayang awak pada saya..
saya faham dan sedar siapa saya disisi awak...
saya hanya ini yang sejenis awak.. mahukan awak mencintai saya....
saya tahu awak malu dengan saya... awak malu
bila saya wall post kat fb awak.... saya faham awaksaya ... awak nak jaga
maruah family awak... saya faham sangat... tapi tak sanggup
nak menyakit hati saya sendiri dan family awak...
biarlah saya sendirian mengharungi kehidupan saya awak....
awak hiduplah dengan cara awak...
saya dengan cara saya.... semakin hari saya dan awak semakin
menjauh... saya tak terasa hangatnya kita seperti sebelum ini... biarkan sahaja
perasaan saya... hanya saya sahaja mengetahuinya...
I LOVE YOU... I MISS YOU...
tak apa jawab dalam hati je okey.... salam awak...
jaga diri baik2 okey...
semoga awak bahagia....




Friday, 12 August 2011

Rindu kat awaklah...


Hey...
hehehhehehehehhehehehehehehe
saya hari ini happy jugalah... sebab macam2 perangai yang saya lihat 
hari ini.. hahhahaha... ada2 je budak2 nie... hahhaha
layankan sahaja perangai mereka nie...
belagak macam pandai je... bila orang terangkan...
haiss.... sabar jelah... kelakar pun ada
juga mereka nie.. 
apa pun layankan sahaja mereka nie...
hais... budak2..... ko tahu tak 
aku nak pecah perut negok korang punya perangai...


SAYANG : bie rindu sayang tau... bie busy nie.... petang sikit bie nak hitamkan rambut bie...

Thursday, 11 August 2011

Luahan Hati....




Sayang.... Bie sedih Hari Ini......
:(
Nak Sayang Sekarang Juga Boleh tak?... heee.....
apalah bie niekan?.... hahhahah...
ntahlah sayang hari ini bie sedih sangat.. tiba2 layang Fel plak...
Dalam Masa Yang Sama Bie rindu sayang tau...
Hee... Rindu nak borak ngan nak Ngadu kat sayang apa yang
berlaku hari ini pada bie.... bie penat hari ini... 
hari ini bie reka plan Bagunan 15 Tingkat... tak nak macam seronok
plak bie reka... idea bie banyak sangat hari ini....
hilang masalah bie ngan kesedihan bie.. bila buat plan ngan fikirkan
tentang sayan tau... haiss... tak sabarnya... 
nak borak ngan sayang tau... heheheheh... sayang terima kasih tau faham
keadaan kita sekarang nie.... bie suka sangat beorak ngan sayang...
bergurau ngan sayang... buat sayang merajuk...
marah sayang... heee... sweet je an kita nie sayang.... MISS YOU SAYANG...
Nak po'po' boleh?...  hahahhah... weeekkkk.....
rindu nak cakap pelat2 ngan sayang... sayang.... bie dah mula rasa 
keserasian kitalah... heee.... sayang jangan nak bangga 
sangat tau baca blog bie nie.... hahahhaha
apa pun biarlah kita mengenali isi hati masing2... sikap... perangai...
kita berdua ea... lagi pun bie nie dahlah...
panas baran de same bie macam budak2 perangainya... hahhahha...
itulah diri bie yang sebenarnya... bie nak sayang
terima bie seadanya... dan ikhlas dengan bie... tak naklah nanti
ada yang tak kena dalam hubungan kita 
nanti bila dah bersama.....
hahhahahah... insyallah kalau niat kita baik... tiada apa
yang buruk akan terjadi kan.. kan....
sayang MISS You....




Hurmmm... 
Hari ini saya penat sangat... tak tahulah kenapa ek..
haiiss.... ntahlah...
tiba2 perasaan rindu tu membuak2 kat awak....
macam mana ek sayang?... 
Rindu sangat kat awaklah... tapi awak macam tak ingat 
saya je kan... awak busy dengan kerja 
awak... awak... adakah awak menyayangi saya lagi?..
betul awak saya ada teman yang lain...
bukan nak kata apa.. saya selesa dengan dia awak...
saya suka dengan cara dia yang cuba 
nak memahami dan bersabar dengan sikap dan kelakuan saya...
awak kenapa awak dah berubah?... awak dah tak
ada hati lagi kat saya ke?... awak... tadi kita jumpa.. awak buat saya
macam kawan biasa awak je an... awak panggil saya adex..
depan kawan2 awak... awak dah ttak panggil saya 
"sayang" dan "dede" punkan... huh.. saya terasa sebenarnya walaupun
saya sentiasa nampak macam biasa.. nampak macam tiada apa 
yang berlakukan... awak... awak... kita dah tiada 
apa-apa ea?... kita kawan je ea?.. awak cakaplah apa sebenarnya
perasaan awak pada saya?... kalau awak dah tak boleh 
hidup dan teruskan dengan saya katalah...jujurlah kat saya awak..
saya tak nak awak tipu diri awak dan paksa diri awak..
saya tak sanggup awak lihat awak terpaksa.. awak tahukan saya 
bukan jenis yang memaksa.... awak... 
jagalah diri awak elok2...kalau ini adalah perjalanan terakhir saya
dan awak ye... saya sentiasa doakan yang 
terbaik untuk awak.... awak saya dah mula rasakan saya dan awak
dah tak serasi dan mula rasa tawar hati... kenapa ek?...
haiiss... sebaknya hati saya... terkilannya saya dengan sikap awak sekarang..
awak... saya sayang awak...
terima kasih awak jaga makan dan minum saya selama
kita bersama... terima kasih sentiasa mengingatkan saya tentang kehidupan
dan cita-cita saya... terima kasih sangat sudi hidup
susah dan senang dengan saya....
tak tahu dah nak cakap apa nie... Terima Kasih..... Segalanya...






Tuesday, 9 August 2011

Memohon Maaf Kepada Dia


IniLah Pakaian saya hari ini...
agak smrt jugalah...
hahhaha
perasan jekan aku nie...
hahahaha... 
hari ini aku busy sangat... banyak sangat kerja
yang nak aku kena siapkan...
huh... nak tak nak aku kena siapkan juga..
kalau tak memang belambaklah kerja aku
akan datang nanti... heee..

sayang : bie minta maaf sangat ye... 
bie busy ngan minta maaf tak bagitahu yang bie busy
ngan bie buat sayang tertunggu2 nak 
wc ngan sayang bie rindu sayang tau...
L.O.V.E 




Miss YoU So Much!!

Hari Ini Saya Sangat Sibuklah....
haiisss... tiada masa nak 
on9 wc ngan awakkan sayang.....
minta maaf buat awak tertunggu...
ngan saya tak text awak pulak tu...
heee... minta maaf... saya punya hp kena bar....
macam mana saya nak text awak ea...
huhuhuhuh... minta maaf sangat...

Monday, 8 August 2011

God gives love in me and me to you


If you can see my heart
if only you could read my mind
how much space shadow soul full of yourself
decorate my days
smile and soothing voice my soul
love me to the real love



Jika Saya Mencintai awak
dan menyayangi awak
adalah satu kesalahan, biar saya yang 
menanggung kesalahan itu,
sayang saya pada awak sangat kuat
dan akan saya perjuangkan 
hidup demi awak...

liebiu

SAYANG!!!

Birthday gurl (9 Ogos 2011) scha


HAPPY BIRTHDAY SITI AISYAH
(SCHA)


hahahah... kelakarlah sangat
time ini... hahahhaha
mana tidaknya.... kena ketuk telur 
kat kepala.... hahhaha..


hahahaha... kononnya aku nak suapkan
dia tapi akhirnya...
masuk kat mulut aku juga dulu....
peerrhhh!!!...
sedapnya kek nie.....
pandai aku pilihkan untuk kau kan...
scha mahal tau kek nie aku beli....
hahahahah..
weeee....



Untunglah dapat aku suapkan kau scha...
okey mari kita tengok acara seterusnya...
hahahhahaha...


Hahahahahha....
rasakan kau... hambek!!!!!
suka aku buat kau macam ini.....
yeeesss!!!!


ueeeeiiiii....
hahhahhahahahahhaahahah....
zombie....


ZOMBIE!!!!!

lari!!!!!