Wednesday, 27 July 2011

Tak Sabarnya Nak Balik Jb.....


Sempat lagi aku ambil picture
sebelum pulang ke rumah untuk persiapan
pulang ke kampung halaman
yang tercinta... sebenarnyakan...
aku tak sabar nak 
balik rumah mak ayah aku...
ini kerana perasaan rindu aku pada meraka
sudah membuak2..  haiiii....
cepatlah.. masa berlalu... 
hari ini sahaja boleh tak?...

pada kamu : sayang seronok ke berjalan2 kat sana..
langsung tak call ngan text bie ek.. yelah.. orang 
bergembira... mana ingat bie kat sini.. :(

Tuesday, 26 July 2011

Possing Sebelum Ke Geomatika



SELAMAT PAGI SAYANG!!!!


Heee.... 

Comellah Awak!!!...

Tersamalah Warna Kita...

Bie Suka Gambar Ini...

Sayang!!!!!

Miss
You!!!!!

Saya Jatuh Cinta

 macam mana nie... aku terminat seorang budak nie.... sayang kamu...

Monday, 25 July 2011

Selamat Pagi Awak


Hahahhahaha...
Pagi lagi aku dah tengok gambar nie kat hp aku...
Tahu Tak saya suka... 

GAMBAR INI!!!!!

Sayang Awak...

Pagi-Pagi Dah Dapat Gambar nie...
hahahha...
Terima Kasih Awak!!!!
Kerana Kejutkan Saya Bangun Dari Tidur..
Supaya Tidak Lambat Ke kolej...

<3

Happy Beday Nabil Irfan


SELAMAT HARI LAHIR NABIL IRFAN
  
LOVE YOU!!!!!

MISS YOU!!!!!!

Sunday, 24 July 2011

 



 


 




i asked God for a flower ,He gave me a bouquet ,
i asked God for a minute, He gave me a day ,
i asked God for a true Love ,He gave me that too ,
i asked God for an angel , He gave me You

Saturday, 23 July 2011


sayang... bie rindu sayang....
hehehehe....
terima kasih sebab sudi kenal
dan mengenali hati
bie... buruk baik bie..
harap sayang dapat terima...
dari diri sayang sendiri....
Miss You....







Rindu Kat Bulat Saya...


Nurin <3

Rindulah kat kamu... nak kacau kamu tengah
tidur, nak dengar kamu gelak...
haiisss.... tunggu tau....
cik adik balik 28 hb nie.....
siaplah kamu... 
kena kacau.... 
lalalala

Friday, 22 July 2011

FeLling2



ku syairkan segala tentangmu
ku indahi bulan diwajah tersiratmu
ku halusi setiap sentuhan batinmu
dan ku rasai hatimu
maka hadirlah disetiap lelapku
syurgailah waktu hari2ku
warnailah zahirku dengan setiamu
agar ku tahu nikmatnya memilikimu

disaat aku melukis bicara
dikala waktu mengundang asmara
rebahkan hasrat menanti senja
apa lagi makna sejuta kata2

ku tulis setia di tembok penjara
melukis kata disisik mutiara
alunan tasik merdu bersuara
ingat ku kata engkaulah setia

ku luluhkan jiwa diranting kecewa.
mengharap pasti akarnya cinta
sampaikanlah emosi sang terluka
harap tercapai andai aku dah tiada..

renungan malam menunggu bintang
seruan waktu teruskan bersabar
apakan daya hati dah setia
ku simpulnya mati akhir terlerai

Tuesday, 19 July 2011

JiWaNg-JiWanG






CinTa Kuingin Kehangatan mu
Kubelai Rambutmu
Kupeluk Tubuh Mu
Ya Allah
Berikanlah Aku Kesabaran
KeTakwaan Dan Kekuatan
Yang SangaT Aku Cinta


Tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada kasih yang
 lebih ngeri daripada putus cinta.
Orang yang putus cinta sering kali berakhir dengan air mata.



Cinta yang tidak berbalas itu bagaikan layang-layang putus talinya.

Siapapun pandai menghayati cinta, tapi tak seorangpun pandai menilai cinta
karena cinta bukanlah suatu objek yang bisa
 dilihat oleh kasat mata, sebaliknya cinta hanya dapat 
dirasakan melalui hati dan perasaan.

Wednesday, 13 July 2011


Bersama Daniel Iskandar,Fauzi Bib Ibrahim, Dan Saya...


Ini Salah Seorang Sahabat saya, Nama DIA
Abenns
Saya suka Berkawan Dengan dia..
K.A.M.I 
Bersahabat..

<3

Tuesday, 12 July 2011


Floria Putrajaya Flower and Garden Festival 2011


Agak seronok jugalah kat Garden barza ini, macam bunga aku dapat 
aku lihat, bukan setakat bunga real or plastik je... bunga belum 
dipetik orang pun banyak aku dapat lihat, memang seronoklah function 
kat sini, yang best aku tak nak begerak dari tempat itu. masa aku 
tengok persembahan api dari mulut, wahhh!!!! dasyattt.... masyattt..
suka gila aku tengok.. huhuhuhu.. ha! yang kat atas nielah brother
yang buat persembahan itu... bestlah lu bro!.. 
like your group... 


Pecikkan Minyak Tanah tu terkena aku
 dan api tu hampir jugalah dengan aku... 
heee.... time ini ada gak orang sayang aku... hahaha
terima kasih awak...